Anasayfa ÇEKÜL

ÇEKÜL Vakfı, eğitim, örgütlenme ve tanıtım başlıkları altında doğal ve kültürel mirası koruma ve yaşatma çalışmaları yürütür. Amaç birliği yaptığı kişi ve kuruluşlarla, bilim, eğitim ve kültür kurumlarıyla, yerel ve merkezi yönetimlerle ortak projeler geliştirir, uygular, yönlendiricilik yapar

OVERVIEW

The website cekulvakfi.org.tr currently has an average traffic classification of zero (the lower the more users). We have parsed nineteen pages inside the domain cekulvakfi.org.tr and found five hundred and sixty-six websites linking to cekulvakfi.org.tr. There are six mass media sites enjoyed by this website.
Pages Parsed
Links to this site
Social Links

CEKULVAKFI.ORG.TR TRAFFIC

The website cekulvakfi.org.tr has seen fluctuating levels of traffic until the end of the year.
Traffic for cekulvakfi.org.tr

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for cekulvakfi.org.tr

Last Year
Traffic ranking by day of the week for cekulvakfi.org.tr

LINKS TO WEBSITE

Herkese 7 Ağaç ÇEKÜL

7 Ağaç, bir kişinin bir yılda tükettiği kadar doğal kaynağı temsil ediyor. ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları, her yıl tükettiğimiz kadar ağacı doğaya geri kazanma olanağı sağlıyor. Tükettiklerimizle doğa üzerinde yarattığımız baskı her geçen gün artıyor. Yeni fidanların toprakla buluşmasına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Nda fidanlarınız olması için kendiniz ya da sevdikleriniz adına 7 ve katları şeklinde fidan bağışı yapabilirsiniz.

Kemaliye Eğin Köyleri internet sitesi köy Resimleri Kemaliye Egin Kemaliye Forumu Kemaliye.net Kemaliye Evleri Ev Resimleri

Bu Site Yapım Halindedir! Yapımın tamamlanabilmesi için site sponsorunun bulunması beklenmektedir. Adresine bir email ile veya 0555 638 52 32 nolu telefondan bize direkt ulaşınız! Emailinizde sponsor olarak taahhüt ettiğiniz bedeli, ödeme şeklini ve irtibat bilgilerini yazınız. Sponsorluk verilecek olan sponsorluk bedeline göre küçük veya büyük sponsorluk olarak ayarlanabilinecektir.

Amasra Belediyesi

Emin TİMUR, Miraç Kandili Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı. 07052015 tarih ve 68 sayılı Belediye Meclis Kararıyla Onaylanan Revizyon İmar Planı. Küçük Liman Sahilinde, Kıyıdaki Taş Dolgu Temizliği. Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gündem. Amasra Derin Deniz Deşarjı Yapım İhalesi. Kutlu Doğum Haftasında Belediyemizden Hediye Paketi. Tarihi Kentler Birliği Resmi İnternet Sitesi. Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma Vakfı.

ANİ Anıtsal Yapıları Koruma Değerlendirme Ve Yapım Mimarlık Restorasyon Ltd. Şti.

Aktan Mimarlık Bürosu 1973 yılında Mimar K. Kadriye Aktan ve Mimar M. Fikri Aktan tarafından kurulmuş ve aralıksız olarak 41 yıldan beri mesleki faaliyetlerini yürütmektedir. Koruma altındaki dünya kültür mirasının;. TCDD Genel Müdürlüğü Binası Rölöve ve Restitüsyon Projeleri. İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Rölöve Projeleri.

antipopüler

Için birkaç soru sorma şansım oldu.

Arapgir Kültür Derneği

ARAPGİR KÜLTÜR DERNEĞİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ. Arapgir kültür derneği İTÜ-Arapgir belediyesi işbirliği. Geleneksel hale getirdigimiz Arapgir dernekler toplantisi. Yeşilyayla Köyü Dernegimizin ev sahipligindeki 5. ARAPGİR KÜLTÜR DERNEĞİ ,ARAPGİR DE RESTORASYONA DESTEK VERMEYE DEVAM E. Derneklerimiz buluşuyor programi çerçevesinde 3.

WHAT DOES CEKULVAKFI.ORG.TR LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of cekulvakfi.org.tr Mobile Screenshot of cekulvakfi.org.tr Tablet Screenshot of cekulvakfi.org.tr

CEKULVAKFI.ORG.TR SERVER

I discovered that a single root page on cekulvakfi.org.tr took six thousand eight hundred and fifty milliseconds to come up. Our web crawlers found a SSL certificate, so we consider this site secure.
Load time
6.85 sec
SSL
SECURE
IP
213.155.116.34

SERVER SOFTWARE AND ENCODING

We diagnosed that this website is using the nginx os.

SITE TITLE

Anasayfa ÇEKÜL

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The website cekulvakfi.org.tr has the following in the web page, "ÇEKÜL Akademinin Kentsel Koruma Eğitimleri kapsamında gerçekleştirilen Kent Arşivleri-Arş." I viewed that the website also stated " ÇEKÜL Akademi Kentsel Koruma Eğitimleri Bahar Döneminin birinci eğitimi Kültür Odaklı Kor." They also said " ÇEKÜL Bilgi Ağacının doğayı koruma bilinciyle hareket eden öğretmen ve öğrencilerin yeti. Alan yönetiminin temel kavram ve ilkeleri ele alındı. Alan yönetimi planı hazırlama süreciyle ilgili ilke, uygulama, sorun ve çözümleri belirlemeye. Sarıyer öyküsünü anlatmaya hazırlanıyor! Yeraltı yapıları e." The meta header had ağaç ormanları as the first search term. This keyword is followed by Kültür elçileri, Anadolu araştırmaları, and Kültür which isn't as important as ağaç ormanları. The other words they used was Kültürel Miras. Doğal Miras is included but might not be understood by web crawlers.

SEE SUBSEQUENT DOMAINS

Çekül Yapı Ltd.Şti

EN GÜZEL GÖKYÜZÜNÜN ALTINDAKİ EN GÜZEL YERYÜZÜ .

Centar za ocuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore

Centar za ocuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore. Umjetnički paviljon ULUCG, ul. Marka Miljanova 2, 14. Internacionalno veče klapa Crna Gora 2018.

Ремонт швейцарских часов в Санкт-Петербурге, мастерская по ремонту часов в СПб Секунда

Ежедневно на протяжении многих лет часовые мастера Санкт-Петербургского сервис-центра СЕКУНДА обеспечивают владельцам швейцарских часов лучшие в России по качеству услуги. Всем часам швейцарских и других европейских брендов обязательно необходима постоянное обслуживание и профилактическая поддержка. Определение проблемы в часах бесплатно. Гарантия на работу швейцарских часов. Когда вы спешите, мы обслуживаем вас первым.

Centrum kultury a služeb Chotěboř CEKUS Chotěboř

Phelim McDermott se do Met vrací s novou inscenací Mozartovy komedie Così fan tutte, kterou bude řídit David Robertson. Houslistka, členka Filharmonie Hradec Králové pedagožka ZUŠ Chotěboř, dirigentka a zakladatelka Komorního orchestru ŽAKO. Divadelní představení - JenTak Havlíčkova Borová. Hana a Petr Ulrychovi se skupinou Javory.